MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Mały koziołek w bagażniku rozgrzanego samochodu. Zwierzęcia nie udało się uratować

Mały koziołek w bagażniku rozgrzanego samochodu. Zwierzęcia nie udało się uratować

Podbeskidzie na pożegnanie z kibicami przegrało z Chrobrym Głogów ZDJĘCIA

Podbeskidzie na pożegnanie z kibicami przegrało z Chrobrym Głogów ZDJĘCIA

Polecamy

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

Tygodniowy przegląd prasy w Lubsku, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Lubsku, (12.05-18.05.2024)

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu