MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Hubert Hurkacz po meczu z Albotem: "Nie żyjemy w perfekcyjnym świecie"

Hubert Hurkacz po meczu z Albotem: "Nie żyjemy w perfekcyjnym świecie"

Gietrzwałd zaprasza na Potańcówkę pod Gwiazdami

NOWE
Gietrzwałd zaprasza na Potańcówkę pod Gwiazdami

Polecamy

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Przegląd prasy z Lubska w czerwcu

Przegląd prasy z Lubska w czerwcu

Objaw choroby Alzheimera, który zauważysz podczas jazdy samochodem. Nie ignoruj go!

Objaw choroby Alzheimera, który zauważysz podczas jazdy samochodem. Nie ignoruj go!