MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 1

Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i przełóż do miski. Następnie zalej mięso mlekiem. Dodaj kawałki cebuli, obrane ząbki czosnku, liście laurowe i ziele angielskie. Przykryj miskę folią spożywcą i wstaw do lodówki na około 2 godziny.

Zobacz również

Nad Wałbrzychem krążył dziś samolot gaśniczy. Co się stało?

Nad Wałbrzychem krążył dziś samolot gaśniczy. Co się stało?

Nowa wieża widokowa i cudowna panorama Gór Świętokrzyskich [ZDJĘCIA]

Nowa wieża widokowa i cudowna panorama Gór Świętokrzyskich [ZDJĘCIA]

Polecamy

7 najtańszych aquaparków w Europie. Nawet połowę taniej niż w Polsce!

7 najtańszych aquaparków w Europie. Nawet połowę taniej niż w Polsce!

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka